Filozofski vikend u Obrovcu

Poštovani prijatelji/ce i kolege/ice,

Udruga Mala filozofija i Srednja škola Obrovac Vas pozivaju da nam se pridružite na drugom po redu Filozofskom vikendu u Obrovcu, koji će se održati od 15. do 18. srpnja 2016. godine.
Budući da je ostalo svega nekoliko slobodnih mjesta za Filozofski vikend, molimo Vas da nam se što prije javite ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje te da proslijedite poziv prijateljima/icama ili kolegama/icama za koje mislite da bi ih Filozofski vikend zanimao.
Sve detalje u vezi našeg drugog filozofskog druženja u Obrovcu možete pronaći u dva dokumenta koje prilažemo za preuzimanje u izborniku s desne strane, Pozivnici te Rasporedu aktivnosti. Prilikom pripreme rasporeda vodili smo računa da uskladimo službeni dio programa te ostavimo i dovoljno prostora za neformalno druženje.
Također, molimo i Vas koji ste se već prijavili za Filozofski vikend da nam potvrdite svoj dolazak, kako bismo se dogovorili oko detalja.
Za sve informacije, pitanja, komentare možete nam se slobodno obratiti emailom na mail ili preko kontakt – forme na ovoj stranici, ili nekako drugačije (Facebook, npr.)
Srdačno Vas pozdravljamo
Udruga Mala Filozofija
obrovac11 obrovac13 obrovac12
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailby feather