Otvorene prijave za filozofski vikend

IMG_0777

Udruga Mala filozofija Vas poziva da nam se pridružite na trećem po redu filozofskom vikendu u Obrovcu. Ovaj uvodni trening u različite metode filozofske prakse održat će se od 7. do 10. srpnja 2017. godine u Obrovcu, kraj Zadra.

U idealnom okruženju, sudionici filozofskog vikenda moći će u miru i opuštenoj atmosferi sudjelovati u različitim aktivnostima – od radionica, preko filozofskog savjetovanja, diskusija, sportskih aktivnosti, sve do potpuno novih pristupa filozofskoj praksi koje smo prethodnih godina razvijali i promovirali u Hrvatskoj i inozemstvu. U udruzi Mala filozofija nastojimo poticati i promovirati uvijek nove ideje i metode primjene filozofskih praksi te se tako i Vama trudimo uvijek ponuditi svježe pristupe koji su korisni za više različitih profesija, kako biste ih i Vi mogli koristiti u svakodnevnom, privatnom ili poslovnom životu.

Ovaj događaj namijenjen je svima koji vole filozofirati te imaju ili nemaju formalno obrazovanje u filozofiji, a zanimaju ih filozofske metode koje mogu koristiti na poslu ili u rješavanju osobnih problema. Filozofska praksa je inače grana suvremene filozofije koja je otvorena svima, a njome se podjednako na zapadu i istoku bave arhitekti, liječnici, odvjetnici, inženjeri, ekonomisti, menadžeri, direktori, policajci, učenici, umirovljenici te su svi dobro došli sudjelovati u filozofskom vikendu.

Sudionici trećeg filozofskog vikenda bit će smješteni u prostoru Srednje škole Obrovac, a smještaj će biti u stilu kampiranja. Obrovac je malo i tiho mjesto, idealno za različite aktivnosti koje planiramo za ovu godinu. Obrovac se nalazi i nedaleko od mora te Vas podsjećamo da ne zaboravite ponijeti i kupaće, budući da uvijek ostavimo prostora i za plivanje na mirnim plažama u okolici.

Broj sudionika na drugom filozofskom vikendu bit će ograničen te preporučamo da nam što prije javite jeste li zainteresirani za sudjelovanje.

Kotizacija za sudjelovanje na filozofskom vikendu, u što su uračunate cijene radionica i ostalih aktivnosti filozofskog vikenda te smještaj u Srednjoj školi Obrovac i obroci za sve dane trajanja filozofskog vikenda iznosi 600,00 kuna po osobi. U cijenu kotizacije uračunata je i diploma o sudjelovanju koju će sudionici dobiti po završetku programa.

Prijave za filozofski vikend primaju se na mail adrese mala.filozofija@gmail.com ili na zorankojcic@gmail.com.

Ukoliko imate dodatnih pitanja o filozofskom vikendu, slobodno nam se obratite na navedene kontakte.

Ukoliko poznajete osobe koje bi zanimao filozofski vikend, molimo Vas da im proslijedite informaciju i ovaj poziv te da ih uputite da nas kontaktiraju.

Osvrte na prethodna dva filozofska vikenda možete pronaći na linkovima:

http://www.civilnodrustvo.hr/index.php?id=71&tx_ttnews%5Btt_news%5D=12351&cHash=cfbdd95dfa4efa78e7c8c071fc25046b

http://www.glas-slavonije.hr/275230/5/Prvi-ljetni-vikend-filozofske-prakse

http://www.petit-philosophy.com/2016/07/27/odrzan-filozofski-vikend-u-obrovcu/

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailby feather